Catrice prostě umí

Ahojte,

 tak nějak se nám ty kosmetická okénka začínají stávat pravidelnými, co? Jak už název napovídá, bude to o kosmetice Catrice. Konkrétně o paletce stínů Absolute Matte a tvářence Defining blush.

Stíny byly lehce neplánovaný nákup, ale potřebovala jsem něco matného na denní líčení. Ve stojanu byla tahle paletka poslední, což mi připadalo něco jako osud. Každé správné líčení by navíc mělo obsahovat alespoň jeden matný stín, aby bylo tak nějak ucelenější a hedvábnější, a tak jsem si řekla, že nebudu otálet a že je beru, když mi je vesmír tak okatě servíruje.

Oficiální popis stínů je následující:
Šest sametově matných odstínů očních stínů. Paletka nabízí jemnou texturu stínů a široký výběr barev- od jemné růžové až po dramatickou hnědou. S praktickým aplikátorem. Pro dechberoucí efekt kouřových očí v jemné denní verzi.



Takže o obsahu už máte představu jasnou. Teď k funkčnosti. Jak už to tak bývá, u světlých stínů to s tou pigmentací není zrovna nejslavnější, ale na modelaci pod obočím to na běžné denní líčení stačí. Docela dost práší. To zas jako ne, že ne. Nicméně, pokud dáte pod stíny dobrý primer, vydrží celý den a matné líčení s nimi je opravdu jedna radost. Tím, že obsahují hned tři stíny, se kterými se dá tvarovat vnější koutek oka, se dá skvěle kombinovat s jinými stíny a paletkami, které máte doma. Na cesty absolutně ideální věc. Obal vypadá vcelku bytelně a já osobně lesklé ráda. Za sebe určitě doporučuju!


A teď k tvářence. Jmenuje se Defining blusch a je to odstín Pink charming. Je hodně jemná. Nerada bych chodila s tvářičkami jako Šípková Růženka od Disneyho. Lehoučce se leskne a dá se použít i jako oční stín. Už jsem to zkoušela. Obal je tak tak lesklý a po pravdě, kdybych se nebála, že to víčko úplně rozdrbu, cvakala bych si s ním celý den.

Oficiálně o ní Catrice tvrdí toto:
Ultra jemná, vysoce pigmentovaná tvářenka s vitamínem C a E se jednoduše roztírá a pomůže ti zvýraznit lícní kosti. Pro dokonalé dokončení. 

A teď nějaké to ilustrační foto



A co vy a značka Catrice? Taky si kvůli ní děláte extra výlety do Rossmana?

Mohlo by se vám líbit

1 komentářů

  1. Ta paletka vypadá vážně dobře :) A přesně kvůli Catrice chodím do Rossmanna, jinak se dá říct, že mojí "hlavní" drogerií je DMko.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images