Jsme Jenzeny.cz

Ahojte,

 minulý týden kromě Wedding bazaaru a úžasného koncertu Zaz (ze kterého žiju ještě teď, protože to bylo prostě famózní) jsem ve středu zavítala na akci "Jsme jen ženy" internetového magazínu Jenzeny.cz Pozvala mě tam spolu s dalšími bloggerkami a youtuberkami Terezka Moučková, kterou můžete znát z jejího blogu Chicoco
 Po příchodu na nás čekal welcome drink v podobě růžového sektu a dárková taštička. Kromě úžasného občerstvení (a když říkám úžasného, tak si představte to nelepší, co jste kdy jedli, a vynásobte si to asi tak 100krát a jste tam) od bistra Soul byla na místě taky možnost thajské masáže. Nechyběly ani kadeřnice a vizážistka. 
 Hlavním sponzorem akce byla Bioderma, která věnovala nejen dárečky v taštičkách ale také ceny do foto soutěže probíhající v balónkovém foto koutku. Vrcholem pak byla módní přehlídka e-shopu POSHme.
 Akce to byla v pravdě luxusní a dost se blížila bloggerským setkáním v Praze. Teda pokud můžu usuzovat alespoň podle vlogů dam a slečen z české kotliny. Smekám před nápadem a množstvím aktivit. Věřím, že to nebylo nijak snadné vymyslet a dát dohromady, takže ještě jednou Terezce tímto děkuji za pozvání a doufám, že si na mě při příští podobné události zase vzpomene.


Božská mana v akci aneb catering v podání bistra Soul



Panna cotta byla boží - vršek byl malinový ;)


Zkrášlovací koutek


Na akci se otočila i Míša Salačová z Cool Brno blogu


Rekvizity do foto koutku...


... a kdo tipoval, že jsem si vzala ten růžový samopal, ten se rozhodně nemýlil :D


POSHme předvedlo kromě svých typických sukní taky pár šatiček a...


... ouha jedné z modelek se rozjel přímo na place zip na zádech. Ale vzala to s humorem ;)



A závěrečné defilé


Přehlídka se moc povedla. Muzika, vybrané modely i pohotové a důvtipné modelky, to všechno sedlo přesně na své místo.

Na akci jsem se potkala taky s Káťou a Aničkou. Slečna v puntíkatých šatech je Terezka, o které jsem psala na začátku. Všem to moc slušelo!


Můj outfit už někteří z vás asi viděli na facebooku, ale pkud náhodou ne, tak tady je ještě jednou. Omluvte snad jen obutí a výraz v tváři. Nějak mi nesedlo světlo... A taky byla ten den naprosto odporná kosa. V lodičkách to prostě nešlo!


t-shirt / tričko H&M
skirt / sukně Asos
shoes / botky Street
necklace / řetízek C&A

Co vy a podobné akce? Zajímají vás? Máte je rádi?

Mohlo by se vám líbit

3 komentářů

  1. Chichi, ten výraz jsi zachytila fakt dobře :D Bylo to vážně moc příjemné odpoledne / večer, víc takových povedených akcí v Brně!

    OdpovědětVymazat
  2. to tricko je skvele :)
    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images