How to style... květovaná sukně

Ahojte,

dneska jsem tu s postem, který mě neskutečně bavilo dát dohromady.

Je jaro a květinové vzory jsou prostě must! Říkáte si, že je květinový vzor prostě příliš a s ničím kromě jednoduchých jednobarevných triček se nedá kombinovat? Pokud ano, čtěte dál a třeba vás tenhle příspěvek inspiruje k experimentům.

Minimalistic/elegant




První varianta je veskrze klasická. Bílé tričko, sukně a trenč. K tomu polobotky na podpatku. Výstřih trička je plně na vás. Tričko navíc můžete s přehledem vyměnit za bílou oversized košili nebo lehkou halenku. Pod kabátek samozřejmě můžete přidat lehký nebo teplejší svetřík, záleží jak moc jste zmrzlé. Do práce, ale klidně i na rande ideální varianta. S doplňky bych zůstala při zemi, aby vynikl ten krásný vzor na sukni.

Casual/rock chick


Přidejte k sukni tričko s nápisem a koženkový křivák a tahle volnočasovka je na světě! Boty můžete zvolit podle toho, jak moc rebelsky se zrovna cítíte. Mokasíny bych vzala, pokud se chystáte někam s pánskou společností a chcete být přeci jen trochu za dámu a zjemnit efekt křiváku. Kotníkové tenisky jsou zase fajn třeba na delší procházku po parku spojenou s návštěvou bistra nebo kavárny. Když zajde sluníčko, už přeci jen není nijak zvlášť teplo, takže teplejší cardigan určitě taky užijete.

Stripes and flowers


A na závěr tu máme klasického strašáka - tedy míchání vzorů. Pokud se rozhodnete trošku zaexperimentovat, pak nezapomínejte, že vzory musí zůstat v podobných barevných tónech. Ideálně, aby měly aspoň dvě barvy společné. Nicméně uznávám, že to mnohdy není tak jednoduché. V každém případě si vždy kousky přiložte k sobě nebo rovnou oblečte, abyste viděli, jestli jdou spolu dohromady i přes odlišné vzory. Případně můžete doladit kouskem, který se hodí k tričku a sukni; v tomhle případě tmavě modrý oversized cardigan. S obuví můžete opět jakkoliv. 

Nejlepší částí tohoto příspěvku je to, že všechny vybrané kousky můžete vesele kombinovat spolu navzájem.

Tak který outfit se vám líbí nejvíc? Budu se těšit na vaše komentáře.

Přeji vám krásné a hlavně rozkvetlé jaro!

Eve.h

Mohlo by se vám líbit

8 komentářů

  1. Sukně je moc krásná :-) Mě se nejvíc líbi outfit s džínovou bundičkou ... je to hezká kombinace jemnosti a lehké "drzosti" :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář, Týnko :) Chtěla jsem sem outfit s džínovkou dát, ale ještě je na něj zima. ;)

      Vymazat
  2. Evi, krásné kombinace :) Úplně jsem dostala chuť zase jednou sukni vytáhnout! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kláry, děkuji. Jsem ráda, že jsem tě naladila ;)

      Vymazat
  3. Všechny tři (potažmo čtyři) kombinace jsou úplně super! A s tím proužkatým tričkem to vypadá fakt dobře, to bych ani neřekla, že to půjde dohromady tyhle dva vzory :) Moc fajn článek, nedivím se, že tě to bavilo dávat dohromady.

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, moc krásné kombinace :) opravdu nádhera, takže si asi budu muset konečně sehnat takovou sukni! :D

    -A- from thatismylifeandblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images