How to style... džínové kraťasy

Zdravím vás,

léto a denim, to prostě patří k sobě. Když se jede někam na dovču, počítá se každé místo v kufru či v batohu, a proto jsem si pro vás dneska připravila snadné a efektní kombinace, kterých dosáhnete za použití minima doplňků...

Tak pojďme na věc...


Tenhle outfit bych si představovala na piknik nebo food festival. Možná, že by se k tomu ještě líp hodil proutěný košík nebo slaměná taška a můžete rovnou vyrazit. Zkrátka pohodový víkend!


Druhý outfit bych klidně vzala do práce. Tedy jedině za předpoklad, že máte v kanceláři povolené kraťasy, jinak bych to samozřejmě neriskovala. Moc se mi na tomhle tričku líbí suk, který látku pěkně řasí a dělá ho tak mnohem zajímavější. Outfit tak působí letně a přece elegantně a uhlazeně.


Poslední outfit se taktéž hodí do práce nebo na večerní posezení na zahrádce. Je to tak trochu variace na ozkoušenou kombinaci bílé tričko a džínovina. Podle mě tahle světlá džínovina nevypadá s ničím líp než s bílou. Tahle halenka navíc nabízí krásný jemný detail v krajkových rukávech. K tomu všemu nějaký pěkný zapletený účes a můžete vyrazit!


Který outfit se vám líbí, vyzkoušeli byste nějako kombinaci třeba s malou obměnou?

Mohlo by se vám líbit

2 komentářů

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images